VEĽKÁ MAČA: Polícia vypátrala ukradnuté auto

NETKY.SK • 7 Február 2012, 07:48 • 2 min
VEĽKÁ MAČA: Polícia vypátrala ukradnuté auto

VEĽKÁ MAČA Polícia vypátrala ukradnuté auto - Krimi Polícia vypátrala páchateľa, ktorý ukradol naštartované auto. V noci zo soboty na nedeľu 5.

slovakia

left justify in out

img

Polícia vypátrala páchateľa, ktorý ukradol naštartované auto. V noci zo soboty na nedeľu 5. februára po skončení plesu v obci Veľká Mača v okrese Galanta si viacero vodičov zohrievalo svoje autá tým, že ich nechali odomknuté a naštartované. Páchateľ si vybral Škodu Fabia, do ktorej nasadol a autom odišiel na neznáme miesto. V aute sa nachádzali aj kľúče od rodinného domu a diaľkový ovládač garážovej brány. Informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.
      "Policajti zakrátko vypátrali muža podozrivého z tejto krádeže a následne auto našli v Galante. To nepoškodené vrátili jeho majiteľke," uviedla hovorkyňa s tým, že poverený príslušník polície obvinil z prečinu krádeže 22-ročného muža z obce Veľká Mača. "Za takýto skutok je možné uložiť páchateľovi odňatie slobody na šesť mesiacov až tri roky," povedala.
      Polícia v súvislosti so silnými mrazmi upozorňuje vodičov, ktorí zahrievajú auto, aby ho nenechávali bez dozoru. "Je to veľmi lákavá príležitosť pre zlodejov a navyše bez námahy. Preto nedajme šancu zlodejom a chráňme si svoj majetok," zdôraznila hovorkyňa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona