Veľká Británia má svojho Brada Pitta!

NETKY.SK • 29 Júl 2021, 09:32 • 2 min
Veľká Británia má svojho Brada Pitta!

Vo Veľkej Británii žije muž, ktorý sa značne podobá na hviezdneho Brada Pitta. Trochu mu to skomplikovalo život!

slovakia

left justify in out

Britský Brad Pitt musel odstrániť všetky svoje profily na zoznamke, pretože ženy ho začali „prenasledovať“ kvôli jeho podobnosti s hercom.

 

img

 

Možno vás zaujme: Barbara Haščáková skončila na JISke! Hovorí sa o krvácaní do mozgu

 

Pracovník na stavbe, Nathan Meads, pracuje súčasne už tri roky na čiastočný úväzok ako imitátor Brada Pitta. „Ako 20 -ročnému mi bolo prvýkrát povedané, že vyzerám ako Brad Pitt a pokračovalo to asi 10 rokov, ale vždy som sa tomu smial. Niektorí ľudia by povedali, že s ním musím byť v príbuzenskom vzťahu alebo že moja mama s ním musela mať pomer,“ povedal Nathan.

 

Čo poviete, na podobu so skutočným Bradom Pittom, ktorý je na fotke nižšie?

 

img

 

Nathan je vo svojej práci veľmi úspešný, no podobnosť s hercom mu prekáža pri zoznamovaní sa so ženami. Ženy, ktoré sú posadnuté skutočným hercom, ho prenasledujú. „Ľudia sa so mnou pokúšajú spojiť cez videohovor, pretože si myslia, že som reálny Brad Pitt. Skúšal som už zoznamky, ale niektoré ženy ma buď obviňujú z falošného profilu, alebo ma doslova začnú prenasledovať. Pridajú si ma na všetkých sociálnych sieťach a stále mi posielajú správy, takže nakoniec som vymazal svoje zoznamovacie profily a zostanem radšej slobodný. V skutočnosti vlastne ani nehľadám lásku a nechcem sa usadiť, pretože mám dcéry, a tie sú mojím svetom a mojou najväčšou prioritou. Nehľadám svoju Angelinu,“ dodal.

 

Prečítajte si: Nemecký funklub Karla Gotta rozbehol nový biznis a Ivana Gottová konečne rozprávala!

 

img

 

Nathan sa zoznámil s mnohými celebritami vrátane Ria Ferdinanda po stretnutí s bývalým anglickým obrancom v jeho reštaurácii Rosso v Manchestri. „Rio ma zaradil na zoznam špeciálnych hostí. Práve som začal svoju kariéru a jedného z mojich agentov požiadali, aby som sa zúčastnil, takže som sa stretol s Riom, ktorý bolo skutočne priateľský, a pozdravili sme sa. Bola to skvelá noc a dobrá zábava, ale v skutočnosti som sa cítil trochu trápne, pretože som len taký obyčajný chlap,“ zdôveril sa Nathan.

 

Britský dvojník si na svojej tvári dokáže dobre zarobiť. Je to od 250 do 500 libier za jedno vystúpenie. Napriek jeho čaru je Nathan stále otcom dvoch detí, ktoré vždy uprednostňuje. „Odmietol som aj ITV's Survival Of the Fittest, pretože by to znamenalo, že by som musel na niekoľko mesiacov opustiť svoje dcéry a ja som to jednoducho nedokázal, takto vidím ich každý víkend,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies