Velikán Totti dvoma gólmi za tri minúty zariadil výhru AS Rím

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 11:34 • 2 min
Velikán Totti dvoma gólmi za tri minúty zariadil výhru AS Rím

RÍM - Francesco Totti je vo svojich 39 rokoch stále platným hráčom a futbalovým velikánom. Dokázal to v stredajšom zápase najvyššej talianskej súťaže v drese AS Rím proti FC Turín (3:2), keď prišiel na ihrisko v 86. minúte za stavu 1:2 a dvoma gólmi zariadil víťazstvo "vlkov".

slovakia

left justify in out

Totti vyrovnal len pár sekúnd od príchodu na trávnik a o dve minúty neskôr otočil skóre z pokutového kopu. Podobný kúsok, no nie víťazný, sa mu podaril aj v nedeľňajšom dueli v Bergame proti Atalante, keď sa dostal do hry v 78. min a v 86. min vyrovnal na konečných 3:3.


"Bolo to veľmi dôležité víťazstvo predovšetkým v spojení s ostatnými výsledkami kola. Dúfal som, že Totti by nás mohol inšpirovať. Bolo skvelé počuť burácajúci štadión. Urobil presne to, o čo som ho požiadal. S ním na ihrisku nielen ostatní hráči získajú neskutočný emocionálny pohon, ale tiež fanúšikovia," povedal pre Premium Sport tréner Rimanov Luciano Spalletti, ktorý nemá s Tottim dobré vzťahy.


AS Rím je v tabuľke Serie A na treťom mieste, päť bodov za druhým Neapolom a o sedem pred štvrtým Interom Miláno.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies