Velez-Zuzulová vo Flachau žiarila, svoj návrat však nechce uponáhľať

NETKY.SK • 9 Január 2018, 13:23 • 2 min
Velez-Zuzulová vo Flachau žiarila, svoj návrat však nechce uponáhľať

Flachau - Slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová triumfovala vo Flachau v dvoch slalomoch Svetového pohára v januári 2016. V utorňajšej súťaži nezabojuje o ďalšie prvenstvo, keďže po zranení kolena odložila svoj návrat, ktorý sa očakával už v Kranjskej Gore.

slovakia

left justify in out

Momentálne ho plánuje do Lenzerheide, kde je 28. januára na programe olympijská generálka. Slalom na ZOH sa pôjde 14. februára. "Flachau... Krásne spomienky... Dúfam, že už posledný slalom, čo budem pozerať v televízii," napísala v utorok Velez-Zuzulová na svojom oficiálnom facebookovom profile. Slovenské farby budú v rakúskom rezorte hájiť Petra Vlhová (č. 3) aj Barbara Kantorová (č. 68).

 

Skúsená tridsiatnička Velez-Zuzulová po septembrovom zranení kolena nechce svoj návrat  uponáhľať, napokon prioritou zostávajú Zimné olympijské hry. "Niekedy je dôležité urobiť jeden krok vzad, aby som mohla urobiť dva vpred ..! Aj malá netrpezlivosť môže zničiť veľké plány a sny!" uviedla Veronika na svojom oficiálnom profile.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona