Velez-Zuzulová v EP druhá, Vlhová šiesta

NETKY.SK • 8 Január 2015, 15:27 • 2 min
Velez-Zuzulová v EP druhá, Vlhová šiesta

MELCHSEE FRUTT - Dvojici slovenských reprezentantiek v alpskom lyžovaní Veronike Velez-Zuzulovej a Petre Vlhovej sa darilo vo štvrtkovom slalome žien na pretekoch Európskeho pohára vo švajčiarskom stredisku Melchsee Frutt.

slovakia

left justify in out

Skúsenejšia 30-ročná Veronika Velez-Zuzulová skončila po menších problémoch v druhom kole na výbornom 2. mieste, keď po prvej jazde bola suverénne na čele hodnotenia. V súčte dvoch kôl zaostala iba o 16 stotín sekundy za Rakúšankou Katharinou Truppeovou, tretia skončila Švajčiarka Michelle Gissinová. O jedenásť rokov mladšia Petra Vlhová, úradujúca juniorská majsterka sveta v tejto disciplíne, v druhej jazde dosiahla druhý najlepší čas a celkovo ju klasifikovali na 6. priečke s odstupom 1,90 s za víťazkou. Tretia Slovenka v štartovom poli Barbara Kantorová nedokončila 1. kolo. 

 

V rovnakom stredisku je v piatok na programe večerný slalom EP. Obe slovenské reprezentantky by sa potom mali predstaviť aj na pretekoch Svetového pohára v rakúskom Flachau. 

Preteky Európskeho pohára v Melchsee Frutt (Švaj.) 
slalom žien - štvrtok: 1. Katharina Truppeová (Rak.) 1:45,66 min, 2. Veronika Velez-Zuzulová (SR) +0,16 s, 3. Michelle Gissinová (Švaj.) +1,14, ... 6. Petra Vlhová (SR) +1,90 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona