Velez-Zuzulová trénuje s Francúzkami v Tignes

NETKY.SK • 28 Október 2014, 14:44 • 2 min
Velez-Zuzulová trénuje s Francúzkami v Tignes

TIGNES - Francúzka Nastasia Noensová po obrovskom slalome v Söldene pre zranenie s určitosťou vynechá aj úvodný slalom sezóny Svetového pohára alpských lyžiarov vo fínskom Levi.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná špecialistka na točivé disciplíny má zápal šľachy v pravom kolene a do polovice novembra určite nebude v poriadku. Informuje o tom na svojej facebookovej prezentácii. "Niekedy si dôkladné uzdravenie vyžaduje určitý čas. Musím byť trpezlivá," uviedla Noensová, vlani 14. žena konečného hodnotenia SP v slalome.

 

Podľa servera ledauphine.com trénujú francúzske slalomárky na ľadovci v Tignes momentálne v zostave Laurie Mougelová, Estelle Alphandová a Taina Bariozová. "Spolu s nimi je tam aj špičková sparingpartnerka Veronika Velez-Zuzulová. Slovenka v minulosti štrnásťkrát dosiahla pódiové umiestnenie vo Svetovom pohári v slalome a v Semmeringu v roku 2012 dokonca zvíťazila," napísal server skionline.ch. Francúzky majú vo Svetovom pohári právo nasadiť do pretekov v slalome osem pretekárok, istotu pre Levi má zatiaľ iba Mougelová.

 

Úvodný ženský a mužský slalom SP 2014/2015 sú naplánované v Levi za polárnym kruhom počas víkendu 15.- 16. novembra. Velez-Zuzulová, ktorá vynechala celú minulú sezónu pre zranenie a operáciu kolena, by tam nemala chýbať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies