Velez-Zuzulová suverénna v slalome FIS v Tignes

NETKY.SK • 14 November 2015, 09:28 • 2 min
Velez-Zuzulová suverénna v slalome FIS v Tignes

TIGNES - Slovenská reprezentantka v alpskom lyžovaní Veronika Velez-Zuzulová suverénne zvíťazila v piatkovom slalome nižšej kategórie FIS vo francúzskom Tignes.

slovakia

left justify in out

Velez-Zuzulová absolvovala preteky ako náhradu za vopred zrušený prvý slalom nového ročníka Svetového pohára, ktorý sa mal pôvodne uskutočniť v sobotu 14. novembra vo fínskom Levi, kde však chýba sneh. Šiesta najlepšia slalomárka uplynulej sezóny SP Velez-Zuzulová v Tignes zvíťazila s veľkým náskokom 2,72 s pred Francúzkou Nastasiou Noensovou, tretia skončila ďalšia členka francúzskeho reprezentačného tímu Laurie Mougelová (+3,73).

V Tignes sa v sobotu uskutoční ešte jeden prípravný slalom FIS. Prvé dvoje preteky SP v najtočivejšej disciplíne pre ženy prídu na rad počas víkendu 28. a 29. novembra v americkom Aspene.

Výsledky - Tignes (Fr.):

Slalom FIS - ženy: 1. Veronika Velez-Zuzulová (SR) 1:46,53 min, 2. Nastasia Noensová +2,72, 3. Laurie Mougelová (obe Fr.) +3,73

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies