Velez-Zuzulová po Záhrebe vynechá aj Kranjsku Goru a Flachau

NETKY.SK • 4 Január 2018, 16:45 • 2 min
Velez-Zuzulová po Záhrebe vynechá aj Kranjsku Goru a Flachau

BRATISLAVA - Slovenská slalomárka Veronika Velez-Zuzulová si ešte počká na návrat do súťažného diania na bielych svahoch Svetového pohára. Po pretekoch v Záhrebe vynechá aj najbližšie dva ženské slalomy v rámci SP 2017 /2018 v slovinskej Kranjskej Gore (7. 1.) a rakúskom Flachau (9. 1.).

slovakia

left justify in out

Protvrdil to Zuzulovej tréner a otec v jednej osobe Timotej Zuzula. "Rozhodli sme sa, že ešte počkáme, je príliš skoro na štart v pretekoch," informoval T. Zuzula.

Druhá žena celkového poradia slalomu vo Svetovom pohári z uplynulej sezóny a tretia najlepšia športovkyňa Slovenska v roku 2017 Velez-Zuzulová sa v olympijskej zime zatiaľ súťažne nepredstavila. Po septembrovom ťažkom zranení počas prípravy v Argentíne a následnej operácii predného skríženého väzu v pravom kolene začala iba pred Vianocami trénovať na snehu. Skúsená pretekárka nechce uponáhľať návrat na zasnežené snahy. Keďže pôvodne zamýšľaný útok na slalomový glóbus už v jej prípade neprichádza do úvahy, sústredí sa na jediný - olympijský vrchol v Pjongčangu.

 

"Rozhodne chcem byť 14. februára stopercentne pripravená na štarte olympijského slalomu," povedala už skôr pre rôzne médiá Velez-Zuzulová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies