Velez-Zuzulová je už v domácom liečení

NETKY.SK • 28 December 2013, 17:40 • 2 min
Velez-Zuzulová je už v domácom liečení

ANNECY - Tretia najlepšia slalomárka uplynulého ročníka Svetového pohára veľmi chcela v tejto sezóne súťažiť a zúčastniť sa na ZOH v Soči.

slovakia

left justify in out

Najlepšia slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová po Vianociach strávených na nemocničnom lôžku pokračuje v domácej liečbe operovaného ľavého kolena. "Konečne naspäť doma!!!!!" napísala na sociálnej sieti Facebook 29-ročná bratislavská rodáčka.

Tretia najlepšia slalomárka uplynulého ročníka Svetového pohára veľmi chcela v tejto sezóne súťažiť a jej hlavnou motiváciou bola účasť na ZOH v Soči. Po kvalitnej letnej príprave verila v dobrý výsledok vo Svetovom pohári, ako aj na olympijskom vrchole. Po októbrovom páde na tréningu v Hintertuxe zvažovala operáciu, ale napokon sa rozhodla pre konzervatívnu liečbu a zverila sa do opatery francúzskych odborníkov. Koleno však nevydržalo tréningovú záťaž a na rad prišlo chirurgické riešenie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies