Velez-Zuzulová absolvovala na pôde Dukly športovo-lekársku prehliadku

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 12:48 • 2 min
Velez-Zuzulová absolvovala na pôde Dukly športovo-lekársku prehliadku

BANSKÁ BYSTRICA - Slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová absolvovala v novom Diagnostickom Centre Dukla komplexnú športovo-lekársku prehliadku.

slovakia

left justify in out

Po nej prišlo na rad rozsiahle testovanie funkčných parametrov pre optimalizáciu a riadenie športovej prípravy.

 

Velez-Zuzulová sa podrobila aj vyšetreniam pri záťažovom ergospirometrickom teste s kontinuálnym záznamom EKG a meraním TK. "Výsledky z testovania považujem za dôležitú informáciu, v akom stave je moje telo. Testovanie a diagnostika sa uskutočnili hneď po skončení aktuálnej sezóny, teraz si doprajem pár dní dovolenky a už začiatkom júna začínam so športovou prípravou na novú sezónu, tak je pre mňa dôležité vedieť, že je všetko v poriadku a budem môcť naplno trénovať. Ďakujem VŠC Dukla Banská Bystrica, je skvelé mať za sebou takéto komplexné stredisko, kde je pre šport všetko potrebné sústredené na jednom mieste aj so skvelým podporným tímom.“ uviedla prostredníctvom tlačovej správy druhá najlepšia slalomárka uplynulého ročníka Svetového pohára.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies