Veľkonočná baba.

NETKY.SK • 19 Apríl 2011, 06:52 • 2 min
Veľkonočná baba.

Veľkonočná baba.

slovakia

left justify in out

img

Suroviny:

10 rožkov, 300-400 g údeného mäsa, 2 klobásy, 6 vajec, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, olej na vymastenie plechu

Príprava:

Údené mäso a klobásy uvaríme, nakrájame na malé kúsky. Rožky nakrájame na kocky, zalejeme vývarom z mäsa. Spolu zmiešame, pridáme rozšľahané vajíčka, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať. Pripravenú zmes dáme na vymastený plech a upečieme.

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies