Vek je iba číslo, Chára sa pravdepodobne inšpiroval Jaromírom Jágrom

NETKY.SK • 7 September 2017, 13:26 • 2 min
Vek je iba číslo, Chára sa pravdepodobne inšpiroval Jaromírom Jágrom

Boston - Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára chce pôsobiť v Bostone Bruins aj po vypršaní terajšieho 45,5, milionóveho kontraktu, ktorý má platnosť do 30. júna 2018. V rozhovore pre portál sportsnet.ca zdôraznil, že nasledujúca sezóna určite nebude jeho posledná v zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

"Hokej je hra, ktorú milujem, stále mi prináša veľkú radosť. Mám rád tréningy i to, že človek musí hokeju veľa obetovať. Chcem sa neustále zlepšovať a ak budem zdravý, chcem hrať tak dlho, ako sa bude dať. Dúfam, že sa mi budú vyhýbať zranenia a že dokážem podávať konzistentné výkony," prehlásil 40-ročný zadák, ktorý v uplynulej sezóne zaznamenal 10 gólov a 19 asistencií a patrí k najskúsenejším kozákom zámorskej ligy.

 

Bol najvyťaženejším hráčom Bruins v základnej časti s priemernou minutážou 23:20 na zápas. Mladí hokejisti berú kapitána "medveďov" ako veľký vzor. "Vždy sa teším na to, keď môžem vykorčuľovať na ľad, odovzdávať mladým svoje skúsenosti a zahrať si s nimi. Je to tak trochu učebný proces, pri ktorom sa však vytvárajú aj priateľstvá. Vždy je dôležité mať k sebe úctu bez ohľadu na to, ktorý hráč odohral koľko zápasov v profilige. Je to hlavne o komunikácii, na ľade i mimo neho," dodal Chára.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies