Vedľa tela Coryho Monteitha našli fľaše od šampanského, striekačku a drogy

NETKY.SK • 3 Október 2013, 11:24 • 2 min
Vedľa tela Coryho Monteitha našli fľaše od šampanského, striekačku a drogy

LOS ANGELES - Podľa oficiálnej správy vyšetrovateľa našli vedľa mŕtveho tela Coryho Monteitha dve fľaše od šampanského, lyžičku s pozostatkom drogy a tiež použitú striekačku s ihlou.

slovakia

left justify in out

Dokumenty tiež potvrdili predošlé správy, podľa ktorých herca zabila kombinácia heroínu s alkoholom. Monteith skonal 13. júla vo veku 31 rokov. Jeho bezvládne telo našli v izbe vo vancouverskom hoteli Fairmont Pacific Rim.

Cory Monteith sa narodil 11. mája 1982 v Calgary a s herectvom začínal práve vo Vancouveri. V menších úlohách sa objavil napríklad v seriáloch ako Smallville (2001 - 2011), Stargate: Atlantis (2004 - 2009) alebo Hviezdna brána (1997 - 2007). Diváci ho mohli vidieť aj v romantickej komédii Monte Carlo (2011). Jeho najvýznamnejšou úlohou, ktorá ho preslávila, bola rola Finna Hudsona v populárnom seriáli Glee (2009), kde predvádzal aj svoje spevácke schopnosti. Tento rok na jar absolvoval liečbu závislosti od návykových látok, pre ktorú sa rozhodol sám. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies