Vedenie Slovana dalo hráčom ultimátum, Kmotrík: Musia zlepšiť prístup

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 08:54 • 2 min
Vedenie Slovana dalo hráčom ultimátum, Kmotrík: Musia zlepšiť prístup

BRATISLAVA - Na nepresvedčivé výkony futbalistov Slovana Bratislava, ktorí v uplynulých dvoch ligových kolách získali iba bod, zareagovalo vedenie klubu. Viceprezident "belasých" a člen predstavenstva Ivan Kmotrík mladší zanalyzoval v pondelok s trénermi všetky zápasy jarnej časti a v utorok predstúpil pred hráčov v kabíne.

slovakia

left justify in out

"Musím jasne skonštatovať, že výkonnosť mužstva a predvedená hra nezodpovedá našim predstavám a určite aj predstavám našich fanúšikov. Čo ma však najviac zaráža, je, že v zápasoch hrali naši hráči bez potrebných emócií a do svojich výkonov nevložili celé srdce. S trénermi sme sa zhodli na ďalších krokoch, ktoré zostávajú za zatvorenými dverami," uviedol Kmotrík ml. pre oficiálnu webstránku Slovana.

 

"Na stretnutí s hráčmi som dôrazne vyjadril nespokojnosť nad výkonmi v posledných zápasoch a hlavne prístupom hráčov k svojim zápasovým povinnostiam. Jednoznačne som im prízvukoval, že výkonnosť a prístup každého hráča sa musí zlepšiť. Výsledkom môjho výstupu v kabíne A-mužstva je ultimátum pre hráčov. Jasne som im deklaroval, že majú do konca sezóny šancu ukázať, ktorí z nich v Slovane zostanú a naopak s ktorými sa rozlúčime. Nebudeme vôbec prihliadať na mená hráčov a ich predchádzajúce futbalové úspechy, ktoré dosiahli. Môžem to natvrdo povedať, že všetci začínajú od nuly z rovnakej štartovacej pozície a majú šancu ukázať, ako im na klube záleží. Teraz je to už len na nich a ja verím, že to všetci do jedného pochopili."

 

Slovan naposledy nezvládol duel s Myjavou, ktorej doma podľahol 0:1. Výrazne si tak skomplikoval boj o titul s vedúcim Trenčínom, na ktorý po 24. kole stráca už deväť bodov. Ak sa prístup hráčov nezlepší, môže to mať pre nich nepríjemné následky. "Škála možností postihov je široká. Od finančnej pokuty a ako som už spomenul, nebudeme mať problém sa s ktorýmkoľvek hráčov po konci sezóny rozlúčiť. Verím, že môj pohovor s hráčmi bol pre nich dostatočným mementom," zakončil viceprezident klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona