Vedenie PPS Group Detva chce vyplatiť decembrové odmeny, zamestnanci tomu neveria

NETKY.SK • 28 Január 2016, 10:26 • 2 min
Vedenie PPS Group Detva chce vyplatiť decembrové odmeny, zamestnanci tomu neveria

DETVA - Spoločnosť PPS Group Detva vyplatí ešte dnes decembrové výkonnostné odmeny všetkým zamestnancom. TASR o tom informoval hovorca spoločnosti Ľuboš Schwarzbacher. Odborári spoločnosti sú aj napriek tomu odhodlaní vstúpiť v pondelok 1. februára do ostrého štrajku.

slovakia

left justify in out

Podľa predsedu Základnej organizácie OZ KOVO Podpolianskych strojární, a. s., Stanislava Ľuptáka vyhlásenie hovorcu nie je pre odborárov relevantným dôkazom toho, že k vyplateniu skutočne dôjde. "Tlačové vyhlásenie zamestnávateľa nie je relevantným dôkazom na to, aby sme rozhodnutie o štrajku zrušili" uviedol na dnešnej tlačovej konferencii v Detve.

 

Štrajk sa má začať v pondelok 1. februára o 07.00 h ráno pri osobnej stanici areálu PPS Group a následným pochodom zamestnancov areálom firmy. Súhlas k ostrému štrajku podpísalo 840 z 969 zamestnancov spoločnosti PPS Group.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona