Vedenie NHL a NHLPA sa stretne s IIHF ohľadom účasti hráčov na ZOH 2018

NETKY.SK • 10 November 2016, 08:47 • 2 min
Vedenie NHL a NHLPA sa stretne s IIHF ohľadom účasti hráčov na ZOH 2018

NEW YORK - Vedenie NHL, hráčskej asociácie NHLPA a ďalších organizácií sa budúci týždeň stretne v New Yorku, aby otvorilo diskusiu ohľadom účasti profiligových hokejistov na ZOH 2018 v Pjongčangu. Na mítingu s určitosťou nepadne definitívny verdikt. Informáciu priniesol kanadský portál tsn.ca.

slovakia

left justify in out

Na stretnutí sa zúčastnia aj členovia Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) či predstavitelia národných federácií USA (USA Hockey) a Kanady (Hockey Canada). Diskutovať budú o splnení podmienok, ktoré NHL a NHLPA požadujú na to, aby sa zámorskí legionári mohli zúčastniť na olympijskom turnaji.

 

Medzinárodný olympijský výbor (MOV) dávnejšie oznámil, že tentoraz neuhradí hráčom poistné ani cestovné náklady tak, ako bolo zvykom. Zástupcovia NHL aj NHLPA však na tom naďalej trvajú. Obrovský záujem na účasti hráčov z NHL v Pjongčangu má súčasný prezident IIHF Rene Fasel, ktorý sa ešte počas Svetového pohára vyjadril, že je pripravený zaplatiť požadovanú sumu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies