Vedenie Leicesteru vyšetruje trio vlastných hráčov: VIDEO orgií v Thajsku

NETKY.SK • 1 Jún 2015, 10:15 • 2 min
Vedenie Leicesteru vyšetruje trio vlastných hráčov: VIDEO orgií v Thajsku

LEICESTER - Vedenie klubu anglickej futbalovej Premier League Leicester City začalo s vyšetrovaním voči trojici svojich hráčov.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je videozáznam, podľa ktorého si trio futbalistov spomenutého mužstva užíva sexuálne orgie s miestnymi ženami počas exhibičného turné v Thajsku. Vlastníkmi Leicesteru sú thajskí magnáti.

 

Traja mladí futbalisti anglického klubu Leicester City sa ospravedlnili za svoje správanie na posezónnom turné v Thajsku. Trojica Tom Hopper, James Pearson, ktorý je synom šéftrénera Nigela Pearsona, a Adam Smith si zvečnila svoje sexuálne radovánky s thajskými prostitútkami prostredníctvom mobilných telefónov. Na videu, ktoré preniklo na verejnosť, mladíci na dvojicu žien pokrikujú rasistické urážky.

 

"Po preskúmaní všetkých skutočností prijmeme v prípade nutnosti potrebné opatrenia," uvádza sa v tlačovom vyhlásení zástupcov klubu.

 

Leicester bude hrať Premier League aj v budúcej sezóne, keď v tej uplynulej sa zachránil medzi elitou na poslednú chvíľu. Hráči za to dostali od majiteľa klubu, thajského miliónara Vichaia Srivaddhanaprabhu bonus päť miliónov libier a letenky na promoturné do Thajska. Za sexuálny škandál sa trojica mladých hráčov ospravedlnila na oficiálnom klubovom webe.

 

"Tom Hopper, James Pearson a Adam Smith by sa radi ospravedlnili za svoje správanie na turné v Thajsku. Ospravedlnenie je smerované ženám, ktoré boli do incidentu zapletené, vedeniu klubu i majiteľom," uvádza sa v stanovisku Leicestru.

 

Pearson junior sa v uplynulej sezóne predstavil v A-tíme "líšok" v jednom pohárovom zápase, Hopper a Smith doteraz hrali za juniorské mužstvo City.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona