Vedenie HC Košice odvolalo trénera, Čada skončil

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 14:12 • 2 min
Vedenie HC Košice odvolalo trénera, Čada skončil

KOŠICE - Vedenie hokejového HC Košice v pondelok odvolalo z pozície hlavného trénera Rostislava Čadu.

slovakia

left justify in out

Ako informuje oficiálny web "oceliarov", spolu s ním končí pôsobenie pri seniorskom mužstve aj asistent Marcel Šimurda, "Dôvodom rozhodnutia najvyššieho orgánu klubu boli neuspokojivé výkony zvereného mužstva a dlhodobý neuspokojivý herný prejav A-tímu. Správna rada zároveň vymenovala novú trénerskú dvojicu, Miroslava Marcinka ako hlavného trénera a za jeho asistenta Antona Bartánusa, ktorí povedú mužstvo už v stredajšom zápase v Žiline," referuje klubový portál hckosice.sk.

Šesťdesiatdvaročný Rostislav Čada viedol HC Košice od leta 2015, "oceliarov" trénoval aj v minulosti. Na Slovensku pracoval aj v Slovane Bratislava.
 

"Prijal som to ako fakt, ktorý musí očakávať každý profesionálny hokejový tréner. Žiadne tušenie takéhoto vývoja som nemal a dozvedel som sa to po dnešnom tréningu. Zavolali mi zo sekretariátu a prezident klubu Mondík mi oznámil ukončenie spolupráce na základe nedostatočných výkonov mužstva. Beriem to realisticky. Jedna práca sa skončila a je otázkou času, kedy sa začne druhá. Doplácali sme na dlhodobé zranenia a limitovaný počet hráčov. Bohužiaľ, moje obavy, ktoré z toho plynuli, sa aj naplnili. Stále však trvám na tom, že toto mužstvo ešte nepovedalo svoje posledné slovo," povedal po odvolaní Rostislav Čada pre hokej.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies