Vedenie FC Liverpool chce predĺžiť zmluvu so Škrtelom

NETKY.SK • 13 Január 2015, 13:37 • 2 min
Vedenie FC Liverpool chce predĺžiť zmluvu so Škrtelom

LIVERPOOL - Vedenie anglického futbalového klubu FC Liverpool si chce aj v ďalších rokoch udržať v tíme kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela. Na Anfielde sú pripravení začať rokovania s 30-ročným stopérom (nar. 15. decembra 1984) a hotujú sa hráčovi ponúknuť nový, dlhodobý kontrakt. Informuje o tom Liverpool Echo.

slovakia

left justify in out

Z Ráztočna pochádzajúci handlovský rodák má s "The Reds" v súčasnosti platnú zmluvu do leta 2016. V anglickom klube sa chystajú sadnúť si v nadchádzajúcich týždňoch s dôrazným slovenským zadákom za spoločný stôl a dohodnúť sa na podmienkach jeho ďalšieho pôsobenia v Liverpoole. 

 

Martin Škrtel oslávil v nedeľu 11. januára siedme výročie svojho príchodu zo Zenitu Petrohrad do spomenutého anglického futbalového klubu. Od roku 2008 odohral za LFC dovedna 270 zápasov. V tejto sezóne nastúpil v drese "červených", ktorých vedie z lavičky kouč Brendan Rodgers, dovedna v 25 dueloch vo všetkých súťažiach. Pri spomenutom transfere z Ruska bol najdrahším obrancom v histórii liverpoolského klubu. 

 

"Liverpool je v mojom srdci. Je mi cťou obliekať si tento dres už sedem rokov. Zažil som skvelé momenty a som rád, že môžem byť súčasťou tohto klubu," citoval portál Liverpool Echo slová M. Škrtela, ktorý na začiatku seniorskej kariéry hral za Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona