Vedenie Bayernu zvolalo krízový míting, na pretrase bude aj Ancelotti!

NETKY.SK • 28 September 2017, 14:28 • 2 min
Vedenie Bayernu zvolalo krízový míting, na pretrase bude aj Ancelotti!

Mníchov - Vedenie nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov zvolalo vo štvrtok popoludní krízový míting. Bude na ňom diskutovať aj o ďalšom pôsobení trénera Carla Ancelottiho, ktorého zverenci prehrali v stredajšom šlágri Ligy majstrov na pôde Paríža St. Germain 0:3.

slovakia

left justify in out

"Bola to veľmi trpká prehra, ktorú si treba detailne rozanalyzovať a prijať jasné závery," povedal šéf predstavenstva Bayernu Karl-Heinz Rummenigge pre internetové vydanie periodika Sport Bild. Bayern utrpel v Paríži najťažšiu prehru v skupinovej fáze Ligy majstrov v klubovej histórii.

 

Ancelotti má s Bavormi platný kontrakt do roku 2019, v úvode novej sezóny sa mu s tímom však nedarí podľa predstáv. V bundeslige stratil nemecký majster už päť bodov po prehre v Hoffenheime a domácej remíze s Wolfsburgom.

 

Proti Parížu nechal Ancelotti na lavičke skúsených Arjena Robbena s Franckom Riberym ale aj oporu defenzívy Matsa Hummelsa, za čo zožal od viacerých nemeckých médií kritiku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies