VEDA: Orgazmus, ktorý riadi mobilná aplikácia? Novinka poteší najmä mužov!

NETKY.SK • 9 Január 2022, 12:00 • 2 min
VEDA: Orgazmus, ktorý riadi mobilná aplikácia? Novinka poteší najmä mužov!

BRATISLAVA - Na podujatí CES 2022 v Las Vegas predstavili už niekoľko noviniek z vedy a techniky. Tento týždeň mnohých zaujala náplasť, ktorej cieľom je zlepšiť sexuálny život ľudí. Nie je to však bežná náplasť, akú poznáme.

slovakia

left justify in out

Za novinkou s označením Mor stojí firma Morari Medical. Podľa jej autorov má slúžiť na oddialenie ejakulácie. Pomôcť má najmä mužom, ktorých trápi predčasné vyvrcholenie. 

 

img

 

Zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Jeff Bennett vyhlásill, že technológia pomôže mnohým párom.

 

„Predčasná ejakulácia je najčastejšou sexuálnou dysfunkciou u mužov a pozná ju približne 30 percent mužov. Morari Medical využíva vedu a dáta na riešenie tohto problému a obnovu sexuálneho zdravia,“ vyjadril sa. „Našou misiou je využiť najnovšiu technológiu pri kontrolovaní vyvrcholenia a umožniť tak miliónom mužom prežívať radosť, zvýšiť sebaúctu a zaručiť plnohodnotný sexuálny život.“

 

 

Prečítajte si tiež: Prichádza nová sociálna sieť. Stojí za ňou Donald Trump

 

 

Na podujatí predstavili prototyp a vysvetlili, ako funguje. Muž si aplikuje náplasť na hrádzu, teda medzi miešok a konečník. Keď bude cítiť blížiace sa vyvrcholenie, musí vyslať cez aplikáciu v smartfóne impulz, ktorý vďaka signálu vyslanému z náplasti do mozgu oddiali ejakuláciu.

 

 

Samotná náplasť obsahuje malú batériu, Bluetooth vysielač a bezdrôtovú technológiu TENS. Prístroje s TENS využívajú napríklad aj ženy na potlačenie bolesti počas pôrodu. „Po prieskume párov je jasné, že na trhu existuje veľká príležitosť pre produkt, ktorý môže zlepšiť sexuálne zážitky,“ povedal lekár Aaron Davis.

 

Morari Medical plánuje uviesť novinku na trh v roku 2023. Zatiaľ však nie je známe, za akú cenu si ho budú môcť záujemcovia alebo záujemkyne kúpiť.

 

Možno vás zaujme: VIDEO: Známa firma vstúpi na trh s elektrickými autami




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies