Veci za 85-tisíc eur, ktoré ukradli v Tatrách, sa našli pri rodinnom dome

NETKY.SK • 6 September 2013, 11:11 • 2 min
Veci za 85-tisíc eur, ktoré ukradli v Tatrách, sa našli pri rodinnom dome

POPRAD – Vo štvrtok (5. 9.) v skorých ranných hodinách boli nájdené veci, u ktorých na základe doposiaľ vykonaných úkonov v rámci vyšetrovania bolo zistené, že majú pochádzať z krádeže, ku ktorej došlo v predajni vo Vysokých Tatrách, v časti Starý Smokovec. Ku krádeži došlo podľa krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej v novembri minulého roku.

slovakia

left justify in out

„Veci boli v igelitových vreciach a doposiaľ neznámy páchateľ ich zahodil za plot jedného z rodinných domov v Poprade. Pripomeňme, že v prípade bolo začaté trestné stíhanie pre zločin krádeže v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci,“ objasnila hovorkyňa. Štyria páchatelia sa na jeseň minulého roka vlámali do predajne, pričom ukradli značné množstvo rôzneho oblečenia. Svojím konaním spôsobili celkovú škodu vo výške viac ako 85.000 eur,“ uzavrela Migaľová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies