Večer majstrov uzavrel motoristickú sezónu

NETKY.SK • 17 December 2016, 18:35 • 2 min
Večer majstrov uzavrel motoristickú sezónu

PÚCHOV - Tradičnou bodkou za motoristickou sezónou bol Večer majstrov v púchovskom divadle. Počas neho ocenili víťazov jednotlivých tried Slovenskej motocyklovej federácie (SMF), ale aj ďalších členov SMF, ktorí prispeli k propagácii tohto športu. Ocenenie pre absolútneho víťaza medzinárodných majstrovstiev SR získal Marek Haviar.

slovakia

left justify in out

Večer majstrov je každoročným stretnutím nielen najlepších športovcov jednotlivých disciplín SMF, ale aj priaznivcov či funkcionárov. Okrem dekorovania víťazov medzinárodných majstrovstiev a majstrovstiev SR boli v rámci slávnostného večera ocenení aj jazdci, ktorí v sezóne 2016 úspešne reprezentovali Slovensko na medzinárodných podujatiach v zahraničí. Ocenení boli aj funkcionári a členovia SMF, ktorí prispievajú k propagácii motocyklového športu.

 

Marek Haviar získal cenu pre absolútneho víťaza medzinárodných majstrovstiev SR pred Miroslavom Ševelom a Thomasom Hostinským. Uspel aj v kategórii E1, keď na druhú priečku odsunul Štefana Svitka. Táto dvojica získala spoločne ocenenie za víťazstvo v medzinárodných majstrovstvách SR CC dvojíc.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies