Vdovec po Ivete Bartošovej Rychtář zverejnil parte: Nechce na pohrebe médiá!

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 07:31 • 2 min
Vdovec po Ivete Bartošovej Rychtář zverejnil parte: Nechce na pohrebe médiá!

PRAHA – Vdovec po českej speváčke Ivete Bartošovej zverejnil parte. Napriek tomu, že Josef Rychtář tvrdil, že chce pohreb so „všetkým okolo“, na parte je napísané, že bude bez verejnosti a médií.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Dotĺklo Tvoje srde, zmĺkol Tvoj hlas, avšak v spomienkach a v našich srdciach stále zostávaš,“ začína parte Ivety Bartošovej. „S našou milovanou Ivetou sa rozlúčime v úzkom rodinnom kruhu bez účasti verejnosti a médií,“ píše sa ďalej v parte. Vyzerá to tak, že Rychtář upustil od svojich pôvodných plánov.

 

img

 

Rychtář na parte uviedol seba, Bartošovej syna Artura, speváčkinu matku Svatavu a súrodencov Lumíra a Ivanu. Napriek tomu, že na parte figurujú mená Bartošovej rodiny, tí sa od neho dištancujú.

 

"Artur Štaidl, Svatava, Lumír a Ivana Bartošoví prehlasujú, že k žiadnej dohode s pánom Rychtářom o pohrebe ani o uložení Ivety Bartošovej nedošlo, a preto s vydaným parte nemajú nič spoločné,” vyhlásila rodina pre blesk.cz.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies