Vdova po Patrickovi Swayzem sa zasnúbila

NETKY.SK • 29 December 2013, 12:11 • 2 min
Vdova po Patrickovi Swayzem sa zasnúbila

BRATISLAVA - Lisa Niemi sa so svojím partnerom zoznámila zhruba pred rokom a pol vďaka spoločným priateľom.

slovakia

left justify in out

Vdova po americkom hercovi Patrickovi Swayzem Lisa Niemi sa zasnúbila s klenotníkom Albertom DePriscom. Magazínu People túto informáciu potvrdil jej hovorca. Päťdesiatsedemročnú herečku a tanečnicu vraj požiadal jej o rok starší partner o ruku na Vianoce. Dvojicu zoznámili zhruba pred rokom a pol spoloční priatelia na oslave herečkiných narodenín.

Niemi bola Swayzeho životnou láskou. Bol s ňou ženatý od 12. júna 1975 do konca svojho života. Pár sa spoznal ešte na strednej škole, keď bola Lisa žiačkou Swayzeho matky - choreografky. Manželia však nikdy nemali deti. 

Americký herec, spevák a tanečník Patrick Swayze sa ako syn tanečnice odmalička venoval tancu, ktorý študoval aj v New Yorku. Presadil sa na Broadwayi úlohou tanečníka Dannyho Zuka v muzikáli Pomáda a celosvetovou hviezdou sa stal po nakrútení tanečného filmu Hriešny tanec (1987). Zahral si aj vo filmoch Duch (1990), Bod zlomu (1991), Traja muži v negližé (1995), Donnie Darko (2001), Prekliata noc (2003), Hriešny tanec 2 (2004) alebo Univerzálna upratovačka (2005). V januári 2008 mu diagnostikovali rakovinu pankreasu. Po boku Jessicy Biel sa objavil v snímke Powder Blue (2009), kde si dokonca po prvý raz zahral s mladším bratom Donom. Swayze zomrel 14. septembra 2009 vo veku 57 rokov. Skonal v Los Angeles v kruhu svojej rodiny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona