Vdova po Patrickovi Swayzem sa vydala

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 09:44 • 2 min
Vdova po Patrickovi Swayzem sa vydala

LOS ANGELES - Vdova po americkom hercovi Patrickovi Swayzem Lisa Niemi sa vydala.

slovakia

left justify in out

Druhým manželom 57-ročnej rodáčky z texaského Houstonu sa stal o rok starší klenotník Albert DePrisco. Obrad sa konal v nedeľu 25. mája v Palm Beach na Floride za účasti približne 50 hostí. Počas sobáša hralo sláčikové kvarteto, ktoré dali dokopy nevestin synovec Will s manželkou Heidi. Hudobníci predviedli skladby od Josepha Haydna a Wolfganga Amadea Mozarta.

 

"Najviac sa teším na to, ako prídem k oltáru a pozriem sa do jeho najúžasnejších, jagajúcich sa očí," uviedla Niemi v rozhovore pre americký týždenník People pár dní pred sobášom. Dvojica sa zasnúbila vlani v decembri, pričom pred tým spolu viac ako rok randili. Niemi bola Swayzeho životnou láskou. Bol s ňou ženatý od 12. júna 1975 do konca svojho života. Pár sa spoznal ešte na strednej škole, keď bola Lisa žiačkou Swayzeho matky - choreografky. Manželia však nikdy nemali deti. V januári 2008 Swayzemu diagnostikovali rakovinu pankreasu. Zomrel 14. septembra 2009 vo veku 57 rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona