VIDEO Starostka v komunálnych voľbách pohorela, tak dala spáliť dokumenty týkajúce sa daní

NETKY.SK • 13 November 2018, 11:09 • 2 min
VIDEO Starostka v komunálnych voľbách pohorela, tak dala spáliť dokumenty týkajúce sa daní

Starostka obce Brunovce sa zrejme poriadne zľakla toho, čo by nástupca po jej pôsobení našiel v úradných dokumentoch. Tak sa pre istotu poistila.

slovakia

left justify in out

Uplynulý víkend sa niesol v znamení komunálnych volieb. V niektorých samosprávach sa žiadne prekvapenia nediali a ostali v „zabehnutom“ režime, inde sa robili veľké zmeny, ktoré zrejme neboli pochuti všetkým.

 

Podobne to bolo aj v obci Brunovce nachádzajúcej sa neďaleko Nového Mesta nad Váhom. Už bývalá starostka, nezávislá kanzidátka Júlia Masárová, ktorá tu pôsobila počas posledného funkčného obdobia, sa zrejme poriadne preľakla, čo po nej nástupca na úrade nájde. Podľa slov tamojších obyvateľov má toho na rováši viac, preto poverila jednu zo svojich spolupracovníčok, aby na dvore miestnej materskej školy spálila mnohé faktúry a dokumenty týkajúce sa daní.

 

Tento incident však neušiel pozornosti miestnych a natočili zaujímavé video zachytávajúce celý tento incident. Na miesto dokonca zavolali aj políciu, ktorá situáciu preverovala. Starostka, ktorá medzi časom z obecného úradu odišla napriek tomu, čo sa dialo za jeho oknami, sa polícii telefonicky vyjadrila tak, že ide o materiály, ktoré sa nemôžu vyhadzovať spolu s bežným odpadom, musia sa totiž skartovať. Nakoľko ale skartovačkou nedisponujú, rozhodli sa ich spáliť.

 

Na základe toho, čo je možné vidieť na záberoch je zrejmé, že podľa všetkého nešlo o bežné veľké upratovanie. Do akej miery sa ale príslušné orgány zapoja do riešenia prinajmenšom podozrivej situácie je otázne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies