Vďaka zdvorillosti istej dámy sa mu zmenil život! Tiket podal v poslednej minúte, vyhral milión libier

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 13:12 • 2 min
Vďaka zdvorillosti istej dámy sa mu zmenil život! Tiket podal v poslednej minúte, vyhral milión libier

Istá chápavá Angličanka možno ani netuší, že vďaka drobnej pozornosti niekomu splnila sen.

slovakia

left justify in out

Koľkokrát sa vám na Slovensku stalo, že by vás niekto len tak pustil pred seba? Bez toho, aby ste o to požiadali, na čo ten pred vami s nevôľou prikývne, je to naozaj rarita. Istý mladý Angličan má však inú skúsenosť. Vďaka ohľaduplnej pani teraz môže začať nový život.

 

Arron Walshaw spolu so svojou snúbenicou sa z času na čas zapoja do losovania. Pri tom poslednom dostali ako bonus ďalší tiket navyše. Bolo však potrebné, aby ho podali do niekoľkých minút, pretože losovanie končilo. Arron sa preto rozhodol, že to využije a rozbehol sa do najbližšieho obchodu. Išlo doslova o každú sekundu, preto sa skutočne ponáhľal. Lenže, nanešťastie, na pokladni pred ním stála istá dáma.

 

Táto žena však neostala povestnej zdvorilosti Angličanov nič dlžná. „Musela vidieť, že sa poriadne ponáhľam, preto trvala na tom, že ju môžem predbehnúť,“ spomína Arron. Vďaka tomu stihol svoj tiket podať včas. A na druhý deň ráno mu volali, že vyhral milión libier!

 

Párik, ktorý chystá svadbu, nemohol uveriť tomu, že sa na nich usmialo také šťastie. „Radi by sme tú dámu stretli ešte raz, aby sme sa jej mohli poďakovať, že zmenila naše životy,“ vyjadril sa výherca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona