Vďaka za operáciu: Pacientka v Ostrave ukradla po zákroku lekárovi mobil

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 15:01 • 2 min
Vďaka za operáciu: Pacientka v Ostrave ukradla po zákroku lekárovi mobil

OSTRAVA - Kriminalisti v Ostrave vyšetrujú prípad nevďačnej 63-ročnej pacientky. Žena sa v nemocnici podrobila malému operačnému zákroku a vo chvíli, keď sa obliekala, okradla svojho lekára o mobilný telefón.

slovakia

left justify in out

Lekárovi následne zatelefonovala zdravotná sestra a zvoniaci mobil v kabelke zlodejku prezradil. Napísal to dnes český spravodajský portál Novinky.cz.

 

O prípade informovala hovorkyňa ostravskej polície Gabriela Holčáková. Podľa jej slov bola žena v minulosti za krádeže aj vo väzení.

 

Žena sa v stredu ráno išla po malom operačnom zákroku prezliecť a vziať si svoje odložené veci. Vtedy údajne vnikla do miestnosti zdravotníckeho personálu a odcudzila odložený mobilný telefón. Patril lekárovi, ktorý urobil chirurgický zákrok. Mobil mu však začal chýbať, preto sa ho zdravotná sestra pokúsila prezvoniť.

Páchateľka bola v tom čase ešte v čakárni, kde čakala na lekársku správu.

 

Privolaná polícia zlodejku chytila a hrozia jej tri roky väzenia, uviedol portál Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona