Vďaka tomuto bude aj zákaz vychádzania príjemný

NETKY.SK • 17 December 2020, 07:21 • 2 min
Vďaka tomuto bude aj zákaz vychádzania príjemný

Aj nepríjemné sa dá spríjemniť.

slovakia

left justify in out

Vianoce sa nezadržateľne blížia, a aj keď by aj niekto rád posunul ich dátum v snahe nepoškvrniť sviatok epidémiou, nemá šancu vzoprieť sa voči takému protivníkovi, akým čas bezpochyby je.


Nemusí to byť zlé
Dobrou správou je, že či bude Štedrý deň dobrý alebo nie, má v rukách výlučne človek sám. Záleží na jedincovi ako takom, či nájde ihlu v kope sena, alebo sa bude poddávať smútku a ani sa nepokúsi ju vyhľadať.

 


Rozvrh dňa tak, aby sa z neho užilo čo najviac, si musí zrejme zariadiť každý individuálne, ale snáď pomôže zopár knižných tipov, vďaka ktorým bude úsmev na tvári oveľa širší a úprimnejší.

 

Ashley Elston, Mojich 10 rande naslepo
Sophie je nešťastná. Priateľ sa s ňou rozišiel, a nech kalkuluje ako chce, zdá sa jej, že na Vianoce bude jej jedinou oporou samota.
Našťastie, jej stará matka je žena výnimočne kreatívna, a tak pre vnučku pripraví desať rande naslepo. Bude to zábavná a niekedy aj dobrodružná cesta za láskou, ktorú sa určite oplatí vyskúšať.

 

Pre autorku Ashley Elston bola inšpiráciou vlastná skúsenosť, aj ona sa totiž s terajším manželom zoznámila vďaka podobne ladenej schôdzke.
Príbeh je vystavaný tak, aby potešil čitateľa, dodal mu sviatočnú náladu a povzbudil ho k viere v pravú romantiku.

 

 

Jenny Gladwell, Decembrový dar
Jane v kariére novinárky zakúsila závideniahodný úspech. Odhalila škandál roka, z čoho vyplýva, že by mala mať radosť veľkú ako veľkomesto. Ona sa však, prekvapivo, umára a mučí samu seba.

 

Nezamýšľa nič, až pokým ju nadriadená nevyšle na luxusný pracovný výlet do Nórska. Jej úlohou je, okrem napísania článku o vianočnom stromčeku, prežiť v prítomnosti povrchných blogeriek, uštipačnej publicistky, až neprirodzene radostného fotografa a arogantného a aj atraktívneho televízneho moderátora.
Nuž, príbeh o Jane je pripomienkou, že skutočný cit treba niekedy objaviť.

 

Jules Wake, Zasnežený Notting Hill
Nedá sa cestovať? Nič to! Vďaka románu Zasnežený Notting Hill, je možnosť dostať sa nielen do Londýna, ale aj do mysle istej hráčky na violu.
Keď sa ona zoznámi s mužom v metre, je presvedčená, že je pre ňu ideálnou voľbou. Býva v rovnakej štvrti ako ona a navyše má pracovať na rovnakom vianočnom predstavení pre deti ako ona.

 

 

Že to môže byť náhoda, o tom Viola nechce počuť ani slovo. Pravda, istú chybu si uvedomuje - jej vysnívaný muž je, žiaľ, ženatý.
Je to nesmierne povznášajúce čítanie, ktoré zanechá presvedčenie, že aj najodvážnejšie želanie sa môže splniť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies