Vďaka omylu sa z nich stali milionári

NETKY.SK • 3 November 2019, 09:53 • 2 min
Vďaka omylu sa z nich stali milionári

Veľkú radosť majú manželia Sayoví, ktorí sa vďaka omylu stali milionármi. Minulý týždeň vyhrali jackpot v lotérii hneď dvakrát za sebou. Tešiť sa budú z milióna libier.

slovakia

left justify in out

Manželia Sayoví  si stavili v lotérii v snahe uhádnuť všetkých päť čísel a jedno bonusové. To sa im podarilo a mohli sa tak automaticky tešiť na jackpot vo výške pol milióna libier. Potom si navyše uvedomili, že rovnaké čísla omylom stavili ešte raz, uviedli novinky.cz.

 

"Keď som s tiketom v ruke chcela manželovi povedať, že sme vyhrali jackpot, uvedomila som si, že máme ešte jeden tiket s rovnakými číslami," hovorí 65-ročná upratovačka Gayle Sayová, ktorá okamžite v práci skončila a označil omyl za "najlepší omyl v živote ".


obrazok

 

So svojím rovnako starým manželom Phillipom, ktorý je bývalý robotník, teraz plánujú zabezpečiť vnúčatá, ale tiež si chcú zaobstarať aj svoje prvé auto. "Každý deň som vstávala skoro ráno do tmy a zimy, pracovala som aj cez víkendy a mala minimum voľna. To je preč, teraz budem odpočívať, " tvrdí šťastná výherkyňa.

 

Spoločne si bezprostredne po výhre s manželom zatancovali a zavolali radostnú novinu rodine. "Samozrejme sa rozdelíme. Sú to peniaze pre našu rodinu, nie sú len naše, musíme myslieť na deti, "  povedali šťastní výhercovia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona