Vďaka novej funkcii Facebooku dokážete utíšiť svojich priateľov

NETKY.SK • 19 September 2017, 10:27 • 2 min
Vďaka novej funkcii Facebooku dokážete utíšiť svojich priateľov

Facebook testuje novú funkciu, ktorá používateľom umožní regulovať príspevky od priateľov.

slovakia

left justify in out

Takmer každý používateľ má medzi svojimi facebookovými priateľmi niekoho, kto sa z času na čas na sociálnej sieti vyznáva z myšlienok, ktoré nás vonkoncom nezaujímajú. Nemusí ísť vždy len o slová, otravné vedia byť aj príliš osobné fotografie či nevhodné komentáre, prípadne príliš časté príspevky nejakej stránky, ktorú máme uloženú ako obľúbenú. Pokiaľ nemáte v úmysle vyriešiť to rázne, ukončením virtuálneho priateľstva, Facebook vám ponúka  možnosť novej funkcie.

 

Driemanie používateľovi umožní dočasne „uspať“ činnosť svojich príliš aktívnych priateľov. Pokiaľ si túto možnosť aktivujeme, prestanú sa nám zobrazovať neželané príspevky na 24 hodín, týždeň, prípadne mesiac, podľa potreby. Druhá strana tým dostane čas na upokojenie, potom sa vzájomná komunikácia môže obnoviť.

 

Driemanie je len v testovacej fáze, preto k nej zatiaľ nemajú prístup všetci. Pokiaľ sa ale osvedčí a dotiahnu sa všetky detaily, v priebehu niekoľkých týždňov by sa mala spustiť u všetkých používateľov známej sociálnej siete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona