Včerajšia vážna nehoda na D2 pri Malackách ochromila dopravu na niekoľko hodín

NETKY.SK • 10 Máj 2021, 06:33 • 2 min
Včerajšia vážna nehoda na D2 pri Malackách ochromila dopravu na niekoľko hodín

BRATISLAVA/MALACKY - Hasiči z Malaciek zasahovali vo včerajších večerných hodinách pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na 21,5 kilometri na diaľnici D2 v smere na Kúty.

slovakia

left justify in out

Diaľnica D2 bola v tomto úseku na niekoľko hodín uzavretá. Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, zrazilo sa tu osobné auto s vozidlom diaľničnej patroly.

 

img

 

Vodič osobného automobilu zostal po náraze zakliesnený vo vozidle. Hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu z vozidla a na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Zranenú osobu posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby transportovala do nemocnice.

 

img


Ako informuje Polícia Slovenskej republiky, pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bola skutočnosť, že vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle zn. Tesla sa plne nevenoval jeho riadeniu, v dôsledku čoho narazil do údržbárskeho vozidla patriaceho Národnej diaľničnej spoločnosti.

 

Počas dokumentácie dopravnej nehody bola doprava v smere na Českú republiku odklonená cez mesto Malacky. Od 18:15 hod. bola už doprava v smere do ČR prejazdná v jednom jazdnom pruhu. Premávka v mere do Bratislavy bola už v tomto čase bez obmedzení. 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies