Včera nakrátko uzatvorili prístav v Doveri .

NETKY.SK • 27 Január 2012, 08:06 • 2 min
Včera nakrátko uzatvorili prístav v Doveri .

Včera nakrátko uzatvorili prístav v Doveri . Krimi Britské úrady včera  z bezpečnostných dôvodov zatvorili prístav v meste Dover.

slovakia

left justify in out

img

Britské úrady včera  z bezpečnostných dôvodov zatvorili prístav v meste Dover. Dôvodom bol podozrivý náklad jedného z automobilov v oblasti. Na miesto privolali armádnych pyrotechnikov.
      Polícia neskôr cez Twitter oznámila, že v jednom z áut vo Východných dokoch sa našlo väčšie množstvo zbraní. Po niekoľkých minútach poplach zrušili.
      Na určitý čas polícia zakázala trajektom vstup do prístavu a uzatvorila aj nábrežnú cestu. Okolo prístavu počas skúmania podozrivého nálezu vytvorila 400-metrový bezpečnostný kordón, čo vyvolalo dopravné zápchy.
      Dover, jeden z najrušnejších prístavov Británie, sa nachádza na južnom pobreží Anglicka a je hlavným námorným spojením s Francúzskom.

Zdroj: TASR/AP, DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies