Vazquez vybojoval pre Deportivo postup, o funkciu trénera aj tak prišiel

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 15:11 • 2 min
Vazquez vybojoval pre Deportivo postup, o funkciu trénera aj tak prišiel

MADRID - Španielsky futbalový klub Deportivo La Coruna ukončil spoluprácu s trénerom Fernandom Vazquezom. Stalo sa tak aj napriek tomu, že pod jeho vedením Deportivo v uplynulej sezóne druhej najvyššej futbalovej súťaže na Pyrenejskom polostrove skončilo druhé a vybojovalo si tak účasť v Primera Division.

slovakia

left justify in out

"Vedenie klubu sa rozhodlo nevyužiť služby Fernanda Vazqueza pre sezónu 2014/15. Ako tréner prvého tímu u nás skončil," uvádza sa vo vyhlásení na oficiálnom klubovom webe.

 

Vazquez zostal po rozhodnutí manažmentu v šoku. "Keď mi to prezident klubu a predseda správnej rady oznámili, mal som pocit, akoby ma niekto bodol zozadu do chrbta," uviedol nahnevaný Vazquez. Podľa tamojších médií bol za jeho odvolaním fakt, že koncom uplynulej sezóny kritizoval viaceré rozhodnutia klubového vedenia. "Keď sa mi niečo nepáčilo, ozval som sa. Ale toto je ako keby som ukradol chorizo a posadili by ma za to na 50 rokov do väzenia," dodal odvolaný kouč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies