Väzni si podali pedofila, ktorý zabil 6-ročné dievčatko, toto mu ostane do konca života

NETKY.SK • 22 September 2017, 18:24 • 2 min
Väzni si podali pedofila, ktorý zabil 6-ročné dievčatko, toto mu ostane do konca života

PORT PHILIP - Gregory Keith Davies (74) sa vlani priznal k znásilneniu a vražde 6-ročnej Kylie Maybury spred 30 rokov.

slovakia

left justify in out

Kylie išla v 1984 kúpiť mame cukor do lokálneho obchodu, no už nikdy sa nevrátila. Jej telo bolo neskôr nájdené v žľabe. Polícii trvalo desiatky rokov, kým našla vinníka, ten sa priznal už na prvom výsluchu v Melbourne 29. mája. Okrem toho sa jeho DNA zhodovalo s DNA spermií na nohavičkách dieťaťa.

 

img

 

Od vtedy sa sním ťahá proces a jeho právnik ho chce ešte predĺžiť. Pedofila si v base totiž podali väzni – na slabiny a do rozkroku mu vyliali vriacu vodu. Utrpel popáleniny na 15% tela a zviecha sa v nemocnici. Väčšina jaziev mu ostane do konca života.

 

Pre veľké bolesti sa chcel vykrútiť z ďalšieho súdneho pojednávania 21. septembra.  Prokurátor Mark Rochford argumentoval proti jeho žiadosti o posunutie termínu s tým, že rodičia dievčatka si už kúpili letenky. Sudca Lex Lasry však súhlasil s odložením vypočutia na 27. novembra a tak sa zločincovi vyhovie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies