Vážne zranená Kvitová plánuje návrat vo Wimbledone, možno stihne aj Roland Garros

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 13:05 • 2 min
Vážne zranená Kvitová plánuje návrat vo Wimbledone, možno stihne aj Roland Garros

PRAHA - Česká tenistka Petra Kvitová by sa po vážnom zranení po decembrovom prepadnutí mala vrátiť na súťažné kurty na grandslamovom turnaji vo Wimbledone (3. júla - 16. júla).

slovakia

left justify in out

V hre je aj možnosť, že sa predstaví už na nadchádzajúcom Roland Garros v Paríži (28. mája - 11. júna), o svojom prípadnom štarte rozhodne tesne pred začiatkom podujatia.

 

"Už sa dá nahlas povedať jej dlhodobý cieľ. Jej úsilie smeruje k tomu, aby mohla hrať vo forme vo Wimbledone," citoval portál iDnes.cz hovorcu Kvitovej Karla Tejkala, ktorý dodal: "Nie je náhoda, že je stále medzi hráčkami na listine pre Roland Garros. Či tam bude hrať, sa rozhodne na poslednú chvíľu."

 

Dvojnásobná víťazka Wimbledonu sa vlani v decembri v jej byte v Prostějove stala obeťou útoku. Neznámy páchateľ, ktorý sa vydával za revízneho technika kotla, ohrozoval tenistku nožom a porezal ju na ľavej ruke. Ešte v ten deň absolvovala Kvitová operáciu, počas ktorej jej lekári zašili poranené šľachy na článkoch všetkých prstov, poškodené mala aj dva nervy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies