Vážne chorá Adriana Kmotríková po operácii nádoru: Z nemocnice odišla na vlastnú žiadosť

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 16:05 • 2 min
Vážne chorá Adriana Kmotríková po operácii nádoru: Z nemocnice odišla na vlastnú žiadosť

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Adriana Kmotríková, ktorej v utorok 7. júla odstránili z mozgu nádor, je už v domácej starostlivosti.

slovakia

left justify in out

"Adriana nechcela v nemocnici zostať. Na vlastnú žiadosť náhle odišla v nedeľu večer z nemocnice. Podpísala reverz," povedal denníku Nový Čas nemenovaný zdroj. "Hospitalizácia sa skončila cez víkend," potvrdila následne hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

 

Štyridsaťštyriročnú moderátorku plánovali lekári poslať domov až v týchto dňoch. "Ak všetko pôjde bez komplikácií, Adrianku by mali pustiť v pondelok alebo utorok,“ vyjadrila sa minulý týždeň pre Nový Čas Kmotríkovej mama Mária. Tá spolu s manželom Eduardom pricestovala z Košíc do Bratislavy, aby sa postarali o vnúčatá Lindu a Tomáša, ktorých otcom je podnikateľ Ivan Kmotrík. 

 

Kmotríkovej lekári diagnostikovali nádor na mozgu po tom, ako mala v júni zdravotné ťažkosti počas živého vysielania. "Prišlo mi nevoľno, sem-tam mávam vyšší tlak, možno z toho. Občas sa mi toto stane, ale lekári tvrdia, že som zdravá. Neviem, čo mi je. Bola by som rada, keby prišli lekári na to, čo je so mnou," vysvetlila po udalosti pre portál Topky.sk. 

 

 

Adriana Kmotríková pochádza z Košíc. Pôsobila v Slovenskej televízii v Košiciach. V súčasnosti moderuje Noviny televízie JOJ. Objavila sa aj v šou Tanec snov (2015). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies