FOTO Vážna zrážka kamiónu s osobným vozidlom na R1! Zasahoval vrtuľník

NETKY.SK • 11 Máj 2017, 12:30 • 2 min
FOTO Vážna zrážka kamiónu s osobným vozidlom na R1! Zasahoval vrtuľník

BANSKÁ BYSTRICA - Vážna dopravná nehoda na R1 pri Žiari nad Hronom.

slovakia

left justify in out

Vodič jazdnej súpravy, na ktorej sa prepravovalo drevo, viedol uvedené vozidlo po rýchlostnej ceste R1 v smere od Žiaru nad Hronom na Zvolen, pričom pri preraďovaní sa do ľavého jazdného pruhu prešiel za doposiaľ presne neobjasnených okolností (pravdepodobne však v dôsledku defektu) cez zvodidlá vľavo do protismernej časti rýchlostnej komunikácie, kde sa jazdná súprava následne prevrátila na ľavý bok a prevážané drevo sa vysypalo na vozovku. 

 

V tom čase, keď kamión prešiel do protismernej časti vozovky, oproti prichádzalo osobné motorové vozidlo Škoda Superb, ktorého vodič už zrážke nedokázal zabrániť. 

 

Podľa doposiaľ zistených informácii došlo pri nehode k ťažkým zraneniam vodiča osobného motorového vozidla, pričom bol leteckou záchrannou službou prevezený do nemocnice. 

 

Ďalší účastníci nehody by podľa posledných informácii nemali byť vážne zranení. K rozsahu sa však v súčasnosti nebudeme vyjadrovať.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies