Vážna nehoda pri obci Huty: Zranili sa štyria ľudia

NETKY.SK • 25 August 2014, 15:50 • 2 min
Vážna nehoda pri obci Huty: Zranili sa štyria ľudia

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v nedeľu 24. augusta podvečer v katastri obce Huty v okrese Liptovský Mikuláš, sa zranili štyria ľudia.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, 28-ročný vodič z okresu Tvrdošín smeroval na Renaulte Mégane z Hút na Liptovský Mikuláš, prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Renaultom Clio, za volantom ktorého sedel 41-ročný muž z rovnakého okresu. Clio sa následne zrazilo s Hondou Civic, ktorú šoféroval 29-ročný muž. Pri nehode sa zranili štyri osoby z auta Renault Clio, ich zranenia nie sú presne známe. Ako ukázala dychová skúška, ani jeden zo šoférov pred jazdou nepil, pri nehode vznikla škoda 10-tisíc eur. Polícia okolnosti nehody vyšetruje.

 

"Žiadame všetkých vodičov, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali šoférovaniu, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy," uviedol Moravčík.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies