FOTO Vážna nehoda pri Galante: Autá po zrážke začali horieť, jeden z vodičov je v nemocnici

NETKY.SK • 1 Február 2017, 12:33 • 2 min
FOTO Vážna nehoda pri Galante: Autá po zrážke začali horieť, jeden z vodičov je v nemocnici

GALANTA - Dve autá sa vznietili po nehode, ktorá sa stala krátko pred 09:00 pri čerpacej stanici na výjazde z Galanty. Jedno úplne zhorelo.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vodič Peugeotu, ktorý išiel od obce Nebojsa, dostal šmyk a prešiel do protismeru. Tu sa zrazil s Fabiou a podľa provotných informácií začal po náraze horieť, plamene poškodili aj druhé vozidlo. Vodička Fabie utrpela predbežne ľahšie zranenia, vodiča Peugeotu museli pre popáleniny hospitalizovať v nemocnici. Ani jednému z nich alkohol nezistili. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje.

 

Polícia upozorňuje vodičov, aby situáciu na cestách v zimnom období nepodceňovali a rýchlosť prispôsobili svojim schopnostiam a stavu vozovky. Šoférom zároveň pripomínajú, aby si riadne očistili auto od snehu, pretože aj táto zdanlivá maličkosť môže byť príčinou dopravnej nehody.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona