Vážna nehoda na Kysuciach: Zranili sa dve mladé Talianky, jednu musel previezť vrtuľník

NETKY.SK • 19 August 2016, 23:38 • 2 min
Vážna nehoda na Kysuciach: Zranili sa dve mladé Talianky, jednu musel previezť vrtuľník

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - Pri zrážke dvoch osobných áut v Kysuckom Lieskovci v okrese Kysucké Nové Mesto sa najťažšie zranilo 16-ročné dievča talianskej národnosti, do nemocnice v Martine ju vo vážnom stave transportovali leteckí záchranári zo Žiliny.

slovakia

left justify in out

Pri nehode sa zranilo osem cestujúcich. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa leteckých záchranárov AIR - Transport Europe Zuzana Hopjaková, mladá Talianka utrpela rozsiahle poranenia dolných končatín, hrudníka, brucha a chrbtice. Po odovzdaní pacientky letel záchranársky vrtuľník späť k miestu dopravnej nehody po sedemročné talianske dievča s poranením dolnej končatiny. Lekár leteckých záchranárov jej v spolupráci s pozemnými záchranármi poskytol neodkladné ošetrenie. Následne ho v stabilizovanom stave transportovali do Univerzitnej nemocnice v Martine.

 

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, 19-ročný vodič z okresu Čadca riadil motorové vozidlo Volkswagen Bora v smere od Žiliny na Čadcu. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa zrazil s motorovým vozidlom Iveco, ktoré riadil 49-ročný vodič z Nemecka a následne sa čelne zrazil s motorovým vozidlom Ford Tranzit, ktoré riadil 45-ročný vodič z Poľska. Pri dopravnej nehode utrpela spolujazdkyňa z vozidla Ford zranenia, ktorým podľahla. Alkohol u vodičov dychovými skúškami zistený nebol. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies