Vážna dopravná nehoda v Petržalke! Ide o zrážku auta s autobusom

NETKY.SK • 6 Júl 2022, 15:26 • 2 min
Vážna dopravná nehoda v Petržalke! Ide o zrážku auta s autobusom

BRATISLAVA – Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej došlo v stredu popoludní na Námestí hraničiarov v bratislavskej Petržalke k zrážke auta a autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD).

slovakia

left justify in out

Pri nehode sa ľahko zranili dvaja ľudia. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.
      

„Podľa doterajších informácií vodič vozidla z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel počas jazdy uvedeným úsekom na stredový deliaci ostrovček a následne došlo k zrážke s autobusom MHD,“ priblížil Szeiff.
    

Polícia na sociálnej sieti doplnila, že vodičovi osobného auta namerala 0,94 promile. Dopravný podnik Bratislava (DPB) pre TASR uviedol, že dopravná nehoda sa týkala autobusu na linke 88, ľahko zranení boli dvaja cestujúci.

 

„Škodu na autobuse odhaduje DPB na približne 6 000 eur,“ povedal hovorca DPB Martin Chlebovec. Premávka MHD je v danom úseku bez obmedzení, poškodené vozidlo nahradil dopravný dispečing záložným vozidlom. Premávku v danom úseku usmerňujú policajti. Vodičov pri prechádzanú týmto úsekom žiadajú o zvýšenú pozornosť.

 

 

 

Možno vás zaujme: Tragédia na Slovensku. Vlak zabil cyklistku!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies