Vážna dopravná nehoda: Na priecestí v Partizánskom sa zrazilo auto s vlakom!

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 14:19 • 2 min
Vážna dopravná nehoda: Na priecestí v Partizánskom sa zrazilo auto s vlakom!

PARTIZÁNSKE - Hasiči z Partizánskeho zasahovali v utorok 13. mája popoludní pri dopravnej nehode osobného motorového vozidla s osobným vlakom, ku ktorej došlo na železničnom priecestí na Kukučínovej ulici v Partizánskom. Nehoda, ktorú hasičom nahlásili krátko po 12.00 h, si vyžiadala jedného zraneného.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, hasiči po príchode na miesto zistili, že sa osobné motorové vozidlo nachádza po zrážke s vlakom vedľa koľajiska. "Vodiča postihnutého automobilu, ktorý bol mimo vozidla, ošetrila posádka Záchrannej zdravotnej služby a následne ho odviezla na ďalšie pozorovanie do nemocnice," priblížil.      

 

Hasiči na havarovanom automobile následne vykonali protipožiarne opatrenia a skontrolovali prípadný únik prevádzkových kvapalín.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies