Vážila 100 kilogramov: Schudla vďaka videám na internete

NETKY.SK • 15 Február 2016, 12:05 • 2 min
Vážila 100 kilogramov: Schudla vďaka videám na internete

LONDÝN - Lisi Kurtiová žijúca v Londýne schudla na nepoznanie. Zhodila 45 kiogramov a to len vďaka videám, ktoré si našla na internete.

slovakia

left justify in out

Lisi vážila viac ako 100 kilogramov. Už od malička sa prejedala a mala rada sladké jedlá. Jedného dňa uvidela svoj odraz vo výklade a mylslela si, že sa pozerá na nejakú obéznu ženu v obchode. V tedy sa rozhodla, že už s tým musí niečo urobiť. 

 

Povedala som si: “Bože, nech takto už nikdy nevyzerám”, smeje sa dnes Lisi (22). "Potom som si uvedomila, že som to ja a už to takto ďalej nejde”, povedala pre Daily Mail.

 

Britka sa rozhodla, že schudne, ale do fitka sa hanbila chodiť. Preto začala surfovať po internete a našla vhodné videá na cviečenie. “Hanbila som sa cvičiť kdekoľvek inde ako doma, aj keď tam nebolo veľa priestoru. Nebol tam nikto kto by ma súdil”, vysvetlila Lisi svoje dôvody.

 

Na internete našla Lisi rôzne videá, hlavne na YouTube podľa ktorých začala cvičiť. Vyskúšala aj 30-dňový čajový detox. Po tom ako schudla 25kg sa rozhodla chodiť aj do fitka. Teraz váži neuveriteľných 55 kilogramov. Na svojom blogu na Instagrame sa zdieľa o svojich skúsenostiach a sleduje ju viac ako 37-tisíc ľudí.

 

“Je zábavné, keď vidím reakcie ľudí, ktorí ma niekdedy poznali. Stretla som niekoľko ľudí, ktoí chodili so mnou do školy. Niektorí ma iba obišli, lebo ma nespoznali. Iní sa zas museli pozrieť dvakrát, aby sa uistili, že som to naozaj ja", hovorí Lisi, ktorá chodí teraz do fitka každý deň.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies