Väzenský dozorca sa počas služby pokúsil obesiť, zraneniam podľahol

NETKY.SK • 24 Február 2017, 16:19 • 2 min
Väzenský dozorca sa počas služby pokúsil obesiť, zraneniam podľahol

BRATISLAVA - Väzenský dozorca, ktorý sa pokúsil v utorok počas služby v ústave Hrnčiarovce nad Parnou, okres Trnava obesiť, dnes podľahol zraneniam.

slovakia

left justify in out

Ako pre agentúru SITA povedal riaditeľ kancelárie generálneho riaditeľa Zboru väzenskej a justičnej stráže Adrián Baláž, 40-ročný muž bol v služobnom pomere od roku 2011.

"Službukonajúci personál mu poskytol prvú pomoc až do príchodu Rýchlej zdravotnej pomoci. Následne bol prevezený a hospitalizovaný v civilnom zdravotníckom zariadení, v ktorom 24. februára zomrel," uviedol Baláž s tým, že v záujme ochrany rodiny a blízkych zosnulého viac informácií poskytovať nebudú.

 

"V tejto súvislosti zároveň vyslovujeme ľútosť a smútok nad vyhasnutým ľudským životom a bolestivou stratou kolegu," dodal Baláž. O udalosti prvý informoval na svojej stránke týždenník Plus 7 dní
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies