Väzeň z Colorada nie je synom speváka Princea, ukázal test DNA

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 07:16 • 2 min
Väzeň z Colorada nie je synom speváka Princea, ukázal test DNA

MINNEAPOLIS - Testy DNA ukázali, že väzeň z amerického štátu Colorado, Carlin Q. Williams, nie je synom zosnulého popového speváka Princea a preto nemôže zdediť jeho majetok v hodnote do 300 miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Agentúre AP to prezradila pod podmienkou zachovania svojej anonymity osoba, ktorá videla zapečatený dokument s výsledkami testov DNA.

 

Táto osoba tak potvrdila výsledky testov DNA, o ktorých ako prvá informovala webová stránka TMZ s odvolaním na zdroje priamo oboznámené s prípadom.

 

Williams v čestnom vyhlásení predloženom súdu napísal, že jeho matka Marsha Hensonová mala v júli 1976 pohlavný styk so spevákom Princeom. V apríli nasledujúceho roku sa jej potom narodil syn Calvin.

 

Podanie bolo predložené na súd v okrese Carver v štáte Minnesota, kde sa nachádza Princeovo sídlo Paisley Park. Ak by testy DNA potvrdili, že Williams je skutočne synom známeho speváka, podľa minnesotských zákonov by sa stal jeho prvým dedičom a v dedičskom konaní by dostal prednosť pred Princeovými súrodencami.

 

Spevák zomrel 21. apríla ako bezdetný a nezanechal závet.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona