Vavro s Gregušom pomohli Kodani k triumfu v mestskom derby

NETKY.SK • 5 November 2018, 10:50 • 2 min
Vavro s Gregušom pomohli Kodani k triumfu v mestskom derby

KODAŇ - Slovenskí futbalisti Denis Vavro a Ján Greguš nechýbali v základnej zostave FC Kodaň v nedeľňajšom zápase 15. kola najvyššej dánskej súťaže, v ktorom nastúpili na trávniku mestského rivala Bröndby.

slovakia

left justify in out

"Levy" potrebovali v derby získať tri body, ak sa chceli udržať na prvom mieste ligovej tabuľky a cenné víťazstvo dosiahli gólom Jonasa Winda v nadstavenom čase druhého dejstva.

"Vyhrali sme na štadióne mestského rivala gólom z posledných sekúnd. Paráda, nádhera. Bol to duel európskej úrovne. Hralo sa vo vysokom tempe. Mali sme šance, ale nie a nie dať gól. Nakoniec sa nám to podarilo v nadstavenom čase. Užili sme si to s našimi fanúšikmi a vybláznili sme sa,"  uviedol pre web hráčskej agentúry CSM Denis Vavro, ktorý odohral v nedeľu kompletnú zápasovú minutáž, zatiaľ čo jeho krajan Greguš zamieril na striedačku v 67. min.

Pred reprezentačnou prestávkou čakajú slovenskú dvojicu v Kodani ešte dva náročné duely. Vo štvrtok 8. novembra o 21.00 h SEČ sa dánsky klub predstaví v rámci základnej skupiny Európskej ligy v Prahe, kde vyzve tamojšiu Slaviu. Po dvoch dňoch oddychu následne hráči z hlavného mesta privítajú v domácej súťaži Aalborg.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies