Vavro o prestupe do FC Kodaň: Je to veľký posun v kariére

NETKY.SK • 28 August 2017, 10:30 • 2 min
Vavro o prestupe do FC Kodaň: Je to veľký posun v kariére

SENEC - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Denis Vavro prišiel na nedeľňajší reprezentačný zraz výberu SR tejto vekovej kategórie už ako hráč 1. FC Kodaň.

slovakia

left justify in out

S dánskym prvoligistom, držiteľom double z ostatných dvoch sezón, podpísal kontrakt na päť rokov. Bývalý hráč MŠK Žilina odpovedal v Senci novinárom na otázky, týkajúce sa jeho angažmán.

"Ešte si to poriadne neuvedomujem. V Dánsku som bol jeden deň, všetko sa zbehlo veľmi rýchlo. Je to veľký klub, preto to môžem vnímať ako veľký posun v kariére. Môj cieľ je neustále napredovať a potom sa posunúť ešte niekam ďalej, verím, že ešte do väčšieho klubu," cituje denník Šport 21-ročného obrancu.

 

"Stihol som so Žilinou vyhrať titul, čo bol môj sen, takže asi bolo dobré, že som na jar zostal. Teraz už prišla ponuka, ktorá sa neodmieta," povedal Vavro na margo toho, že v zime sa o neho zaujímal napríklad švédsky šampión Malmö FF. V tíme z dánskej metropoly pôsobí aj ďalší Slovák, stredopoliar Ján Greguš.

 

"Zatiaľ som s ním nehovoril, nebola príležitosť. Je super, že tam Jano je, určite mi pomôže v začiatkoch. Som rád, že tam nebudem jediný Slovák, " dodala nová posila FC Kodaň.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona