Vášnivý Kusturica a romantický Horáček sa dnes večer stretnú na jednom pódiu

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 10:00 • 2 min
Vášnivý Kusturica a romantický Horáček sa dnes večer stretnú na jednom pódiu

BRATISLAVA - Legendárny Emir Kusturica to dnes roztočí v Bratislave. Len deň po pondelkovom (29.2.) veľkolepom koncerte v Janáčkovom divadle v Brne mieri skvelý filmár a hudobník do hlavného mesta Slovenskej republiky.

slovakia

left justify in out

Dnes večer sa jeho vášnivý temperament stretne na jednom pódiu s intelektuálnou romantikou Michala Horáčka. Nevídaný dvojkoncert sľubuje veľký zážitok. Balkánsky umelec vystúpi so svojím desaťčlenným orchestrom No Smoking Orchestra. Český básnik a textár Michal Horáček ho bude striedať s koncertným recitálom Na cestě.

 

"Náš rock, obohatený o prvky folku, popu, tanga či dokonca techna, je experimentom, ktorý sa ľuďom stále páči. To ma, samozrejme, nesmierne teší. Hudba je mojou obrovskou vášňou, napĺňa ma. V desaťčlennom No Smoking Orchestra som gitaristom aj spevákom. Už sa teším, ako to so slovenským publikom roztočíme," uviedol pre médiá Emir Kusturica.

 

Na pódiu sa bude striedať s básnikom, textárom a spisovateľom Michalom Horáčkom. V jeho recitáli Na cestě sa prelína hudba so slovom. "Mojimi hosťami budú herečka a speváčka Lenka Nová, spevák František Segrado a herec a spevák Ondřej Ruml. V sprievode päťčlenného orchestra zahráme to, čomu sa programovo a dlhodobo venujeme, teda šansónu opretému o básnické texty," dodal Michal Horáček.

 

Koncert, ktorý prináša Agentúra Topfest, sa začne v hale B0 v bratislavskej Inchebe o 19. hodine. TASR informovala PR manažérka spoločnosti Propaganda House Nora Krchňáková.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona